Citrininis baltojo šokolado kremas

Šis kremas puikiai tinka pertepti tortus ar papuošti keksiukus, juo taip pat galite užpildyti plikytus pyragaičius.

Jums reikės:
  • 200 g. baltojo šokolado 
  • 1 L dydžio kiaušinio
  • 100 g. cukraus
  • 50 ml citrinos sulčių
  • 300 ml plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga:
  1. Susmulkinkite šokoladą.
  2.  Nedideliame prikaistuvyje išplakite kiaušinį su cukrumi.
  3. Prikaistuvį padėkite ant vandens vonelės ir nuolat maišydami pilkite citrinų sultis. Kaitinkite, kol masė sutirštės.
  4. Nukaiskite ir suberkite šokoladą, pamaišykite, kol ištirps. Ataušinkite. 
  5. Išplakite grietinėlę ir sumaišykite su kiaušinio ir šokolado mase.

Komentarai

Populiarūs įrašai